Poštovani prijatelji!

Počele su prijave za 42. izdanje Večernjakove Kocke u Prečkom pod pokroviteljstvom najpoznatijeg brenda Zagrebačke pivovare, Ožujskog piva.

Iste će trajati do popunjenja predviđenog broja ekipa, a najkasnije do nedjelje, 21.08.2022.

Više u nastavku......
S.C. Flegarov turnir veterana vraćamo na velike golove, a novitet je veteranski rekreativni turnir za one ekipe koje smatraju kako im je Flegarov cup prejak za njihovo poimanje malog nogometa.

Veterane rekreativce sponzorira tvrtka CEZAR, a igra se kao i seniorski rekreativni na male golove, 4 x 4.

Ove godine, u oba veteranska natjecanja, petljaju mladići rođeni 1985. godine i stariji, a dozvoljen je nastup i jednom mlađem igraču uz nadoplatu (1986. godište - nadoplata 40kn ili 5 eura, 1987. godište - nadoplata 80kn ili 10 eura).

Parna je godina, pa je na redu 2. turnir 8 kafića Prečkog čije odigravanje je prepoznao BARCAFFE ESPRESSO, jednako kao i 7. BARCAFFE ESPRESSO turnir za djevojke.

Očekuje nas i 3. izdanje CEDEVITA cupa za dječake i djevojčice do 10 godina, a po 15. će dribljati i učenici i legende dviju škola s područja Prečkog, kvartovski rečeno, Maršalice i Tesle.

Fotexov media cup za prijatelje turnira, također, doživljava svoju 15. premijeru.

Tvrtka CEZAR, specijalizirana za očuvanje okoliša u svom segmentu djelovanja, prepoznala je značaj izviđača u društvu, te odlučila pokrenuti i pozivno natjecanje njihovih udruga.

Prva subota u rujnu, 03.09., između ostalog, rezervirana je i za one malo manje vičnije fizičkoj aktivnosti, te će za njih biti organizirano Prvenstvo Prečkog u kartanju bele i Natjecanje u izvođenju kaznenih udaraca.

Glavni seniorski (OŽUJSKO CUP), glavni veteranski (S.C. FLEGAR), te turnir djevojaka (BARCAFFE ESPRESSO) igraju se na velike, a sva ostala natjecanja na male golove.

Sva natjecanja počinju u ponedjeljak, 29.08.2022. u 18:00 sati, dok će natjecanja na male golove završiti, predvidljivo u subotu, 10.09.2022. (u slučaju lošeg vremena, u nedjelju 11.09.), a natjecanja na velike golove vikend iza toga.

Nadamo se da ćemo se vidjeti u predviđenom broju, a ako ne, pokušat ćemo dogodine ponovo.

Svima želimo dobrodošlicu u Prečko, te, na sportskom planu, ostvarenje Vaših ambicija i težnji.