Rezultati

 
 S 4 finalne utakmice spuštena je zavjesa na još jedno izdanje Večernjakovog tradicionalnog humanitarnog MNT Kocka Ožujsko 2019., ove godine 39-og.
   Završnicu su otvorile djevojke u sklopu 4. Sport vision ženskog kupa, nastavili su naši sponzori i novinari u 12. Fotex media cupu, potom su došli veterani kao dio 5. Splat cupa za veterane i, kao šećer, na kraju seniori, sudionici glavnog dijela turnira.
   Drugu godinu zaredom (a nadamo se tako i ubuduće), veteranski turnir posvećen je našem prerano preminulom prijatelju i višegodišnjem organizatoru turnira Mati Čuljku, a isti je okupio 9. ekipa.
   Ove smo godine humanitarno odlučili pomoći našem DVD-u Prečko, doniravši im ček u vrijednosti 3.900,oo kuna, koji će im pomoći pri kupnji repromaterijala pri izgradnji poligona za vježbanje mladih vatrogasaca.
   Pokrovitelj čeka je bila tvrtka Smitcommerce.

   Nakon jučerašnjeg dana poznati su svi polufinalisti u svim turnirima 39. Ožujsko cupa na Kocki u Prečkom.
   Među 4 ekipe seniorskog turnira nema ni jednog od nositelja, dok su kod veterana u igra još sva 3.

   Zbog Dinamove utakmice, raspored je bio pomaknut za jedan dan, te nam je od jučer poznato 7 1/4 finalista, a 8. ćemo dobiti u četvrtak između 1. nositelja MNK Goli Vrh Mrga obrt i momčadi AŠ AK Miramare.
   Veterani su odigrali jednu utakmicu 1/4 finala, također, kao i naši medisjki pokrovitelji i sponzori.
   Turnir se nastavlja u četvrtak utakmicama 1/4 finala u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, poluzavršnica je u petak, a završnica u subotu, pred kamerama Sportske televizije, a u realizaciji Meteora produkcije.

   Poštovani(e) prijatelji(ce)!

   Prvo Vam se moram ispričati što zbog privatnih razloga nisam bio u mogućnosti na vrijeme ažurirati rezultate po danima kako su se odigravali.
   Stoga ću Vam samo ukratko napisati rezultate i, eventualno, nešto zanimljivo, ako se dogodilo.
   HVALA svima na razumijevanju!

   Uzbuđenja nije nedostajalo ni drugog dana natjecanja.
   U igri su i dalje bili samo seniori, dok se utakmice današnjeg programa, zbog kiše, odgađaju za drugi tjedan.
   Turnir se nastavlja u srijedu 11.09.2019.
   HVALA svima na razumijevanju !!!

   Utakmicama 1. kola seniorskog (glavnog) turnira započelo je 39. izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira u Prečkom "Kocka OŽUJSKO 2019."
   Turnir unazad 12 godina ima i humanitarnu notu, pa će se ovom prilikom pomoći DVD Prečko u nabavci vatrogasnih rukavica, neophodnim za njihov rad.
   Također, veteranski turnir igra se u spomen na "našeg" i svačijeg prijatelja Matu Čuljka, koji je svojim, prije svega, ljudskim, moralnim, a onda i športskim karakteristikama zaslužio ostati u sjećanju ne samo sportskoj javnosti.
   Pokojni Mate je, između ostalog, od 2006. - 2008. godine bio i predsjednik Organizacijskog odbora turnira Kocka, te je zbog toga, a i onog gore navedenog, Upravni odbor Društva i turnira, od prošle godine odlučio veteranski turnir posvetiti njemu, a nagradi za najboljeg igrača turnira dodijeliti njegovo ime.

 
 U subotu, 25.05.2019., s početkom u 9:00, na igralištu Kockica, održan je 2. Dan susjeda, tj. 8. Dan športa i rekreacije u Prečkom.
Pod dirigentskom palicom MO Prečko i Centra za kulturu Trešnjevka, za svakog je bilo ponuđeno po nešto, a naše Društvo bilo je zaduženo za športske aktivnosti.
Tako je, tradicionalno, bilo organizirano: 
- 7. Prvenstvo Prečkog u nogometu na male golove (Kosta & Šiljo cup),
- 7. Prvenstvo Prečkog u izvođenju kaznenih udaraca,
- 4. Prvenstvo Prečkog u kartanju bele,
te još neke revijalne utakmice, kao npr. DVD Prečko - PSV Prečko veterani.

   Želimo se zahvaliti svim SUSJEDIMA koji su pomogli u organizaciji ovog našeg druženja, a posebice i gradskim institucijama koje su nas prepoznale, od Gradske skupštine Grada ZagrebaUreda za međugradsku i međunarodnu suradnju i promicanje ljudskih prava, pa sve do GČ Trešnjevka jug i našeg MO Prečko, na čelu s predsjednicom Ozanom Leko.

______________________________________________________________Završilo je 38. izdanje Večernjakove Kocke OŽUJSKO 2018.

   Od ukupno 42 ekipe na turniru, 1/2 finalni dan dočekalo je njih 12.
Neki su prošli kraći, a neki nešto duži put.
Uglavnom, bilo je zanimljivo i napeto, ali se u granicama korektnosti, kako bi i trebalo biti svaki put. 

   Jednako kao i glavni turnir do same poluzavršnice došli su i veterani u sklopu 4. Splat cupa za Matu Čuljka i sponzori na 11. Fotex media cupu.
Oba turnira su pokazala i trebala bi poslužiti kao pokazni primjer kaki bi trebali izgledati amaterska natjecanja u bilo kojem uzrastu.
Puna uvažavanja i poštivanja igre, suparnika, sudaca i gledatelja.
Tijekom turnira nije se dogodo ni najmanji inicident, vjerujemo da se ekipe više posvađaju kada igraju neke nevezane termine ili utakmice.
Zato i jedni i drugi zaslužuju čestitke svih gledatelja i nas organizatora, jer nam vraćaju vjeru u isplativost našeg truda kod organizacije Kocke.

   Prvo se želimo ispričati svima onima koji prate Turnir osobno, te onima koji ga prate putem naše stranice, što zadnja 2 dana nismo bili ažurni.
Naime, pisac ovih redaka pati od kronične neispavanosti i, iako fizički možda prisutan, psihički nije bio sposoban ništa napisati.
Stoga ćemo Vas ovim putem ukratko upoznati što se događalo na turniru u protekla 3 dana.
   Odigrane su sve utakmice repasaža, 2. kola i 1/4 finala u svim kategorijama.
Ostala su nam još samo dva natjecateljska dana, predvidljivo utorak, 18.09. kada bi se trebale odigrati sve 1/2 finalne utakmice u sve tri kategorije, te raspucavanja 6-eraca za 3. mjesto u glavnom i turniru veterana, te srijeda kada bi trebale biti odigrane samo 3 finalne utakmice.