RezultatiU nedjelju, 18.09.2022. završeno je 42. izdanje Večernjakove Kockice pod pokroviteljstvom Zagrebačke pivovare, točnije njihovog najpoznatijeg brenda, Ožujskog piva.
Osim glavnog seniorskog, završnicu su imali i veterani u 8. SC FLEGAROVOM cupu, te djevojke u  6. BARCAFFE ESPRESSO turniru.
Tradicionalno, dodijeljena su i priznanja i za LEGENDU KOCKE, Prečkance koji su u prošlosti ili osvajali turnir kao igrači ili voditelji, te suci, organizatori ili sl.

 

Malo kaskamo za događanjima u proteklih par dana, zato ćemo sve nadoknaditi u ovom izvješću.
 Polufinalnim i finalnim utakmicama rekreativnih turnira završen je prvi dio 42. izdanja Večernkakove Kocke Ožujsko, onaj koji se igra na male golove.
Na rasporedu su bili ŽUJINI seniori, CEZAROVI veterani, BARCAFFE ESPRESSO kafići i FOTEXOVI prijatelji turnira.
 

Zapisnici ostali na Kocki, tijekom sutrašnjeg dana ćemo objaviti rezultate.
Odigrane su sve preostale predviđene utakmice na male golove, te smo došli do same završnice, koja će se odigrati u subotu, 10.09.2022. godine s početkom u 14:00 sati.
 

Dan športa u Prečkom rezerviran je za 3 natjecanja.
2. Barcaffe Espresso turnir 8 kafića Prečkog, kao aktivno natjecanje, Prvenstvo Prečkog u izvođenju kaznenih udaraca kao polu aktivno i Prvenstvo Prečkog u kartanju bele kao pasionirano.

Petak je bio rezerviran za velike golove, ali zbog spriječenosti nekih ekipa imali smo kombinaciju velikih i malih.
Osim Glavnog, odigrane su i utakmice Fotex media cupa, natjecanje prijatelja turnira.

Odigrane su dvije utakmice Glavnog, a krenuli su i naši prijatelji turnira.

S 6 utakmica 1. kola, započeo je i Glavni Ožujsko turnir na velike golove.

Počelo je!
 U nedjelju, 26.09.2021. završeno je kompletno natjecanje 41. izdanja Večernjakovog malonogometnog turnira Kocka OŽUJSKO 2021.  u Prečkom.
Na turnir se prijavilo ukupno 75 ekipa, 24 natjecatelja u izvođenju kaznenih udaraca s gola na gol, te 8 parova u kartanju bele.