RezultatiU nedjelju, 26.09.2021. završeno je kompletno natjecanje 41. izdanja Večernjakovog malonogometnog turnira Kocka OŽUJSKO 2021.  u Prečkom.
Na turnir se prijavilo ukupno 75 ekipa, 24 natjecatelja u izvođenju kaznenih udaraca s gola na gol, te 8 parova u kartanju bele.

 Srijeda je bila rezerviramna za 1/2 finalni dan svih turnira na male golove + dva zaostatka od prošlog tjedna u kategoriji veterana i medijskih i inih pokrovitelja.
 

 Tvornica zdrave hrane i ŽNK Radnik Karlovac novi pobjednici Kocke OŽUJSKO na velike golove.
 

 Dobili smo i prve 1/2 finaliste, koji će u srijedu pokušati uhvatiti završni dan i velika finala, kao u veteranskom tako i u rekreativnom i kvartovskom prvenstvu.
Sve utakmice su bile neizvjesne, a u nekima smo preokrete gledali i u posljednjim minutama.
 

 Iza nas je i 8. dan turnira, i kostur završnice se već pomalo nazire.
Dobili smo tri 1/2 finalista u rekreativnom turniru, četvrtog ćemo saznati sutra, u petak, kao i polufinalčiste veteranskog i kvartovskog prvenstva.
 

 Ušli smo u 2. tjedan natjecanja.
Odigrano je 6 veteranskih i 2 utakmice rekreativnog turnira.
 

 Subotnji dan bio je rezerviran za 8. Kosta & Šiljo cup, Prvenstvo Prečkog u nogometu na male golove, te 2. Cedevita cup za dječake rođene 2011. godine i mlađe.
Također, otkartano je i 6. Prvenstvo Prečkog u beli, te održano 8. natjecanje u izvođenju kaznenih udaraca.
 

 Startali su rekreativci, kao i Fotex media cup.
 

 Odigrano je 6 utakmica 1/8 finala, te smo uz 2 nositelja iz 1. kola dobili 4 para 1/4 finalista koji će u slijedeću nedjelju, 12.09.2021. godine pokušati otići do kraja i okititi se tiitulom najboljih na 41. izdanju Večernjakovog tradicionalnog humanitarnog turnira Kocka Ožujsko 2021.

Rezultati od petka i subote uskoro......


   Zbog odigravanja kvalifikacijske utakmice reprezentacije, jučerašnji program je bio nešto kraći, a startao nam je 7. S.C. Flegar cup za veterane.
Okupilo se šaroliko,ali kvalitetno društvo od nekih 16 ekipa, koje će u slijedeća 3 tjedna htjeti pokazati da su baš oni najbolji dribleri na male golove.
Naslov brane Flegarovi Stomatolozi, ali bar još 14 ekipa im želi "polomiti" zube i maknuti ih s trona.

 

 Završio je prvi krug razigravanja 1. kola i repasaža, te nam je ostalo 12 ekipa koje će u četvrtak hvatati prolazak u 1/4 finale glavnog turnira.Kao i dan prije, mogao se vidjeti odličan mali nogomet, a u dvije utakmice pobjednik se odlučivao boljim izvođenjem 6-eraca.