Prijave

Počele su prijave za 39. izdanje Večernjakove Kockice u Prečkom pod generalnim pokroviteljstvom Zagrebačke pivovare i OŽUJSKOG piva.
   Natjecanja će se tradicionalno održati u seniorskoj (glavnoj) konkurenciji, te konkurenciji veterana i sponzora.
   Nakon godinu dana stanke, vraćamo se i našim djevojkama, te će se održati i natjecanje i za njih.
Kocka od ove je godine član međunarodnog SOCCA udruženja, tako da će pobjednik turnira (kao prvi sudionik) ostvariti izravni plasman na prvenstvo Hrvatske, koje će se održati iduće, 2020., godine tijekom lipnja.
Nešto više u nastavku..... 

 

   S 01.08.2018., počele su prijave za 38. izdanje Večernjakove Kockice u Prečkom pod generalnim pokroviteljstvom Zagrebačke pivovare i OŽUJSKOG piva.
   Natjecanja će se tradicionalno održati u seniorskoj (glavnoj) konkurenciji, te konkurenciji veterana i sponzora.
   Zbog priprema ženske reprezentacije u futsalu tijekom mjeseca rujna, upitno je natjecanje u ovoj konkurenciji, ali o tome ćemo djevojke blagovremeno informirati, kada malo ispitamo javno mijenje. 
  Nešto više u nastavku.....

Počele su prijave za 37. MNT Večernjeg lista Kocka OŽUJSKO 2017.

Osim glavnog, seniorskog, turnira, tradicionalno će se održati i 3. veteranski SPLAT & TePe cup za veterane (1980. i stariji),
te 3. SPORTVISION cup za djevojke.

FOTEX media cup + pro (u daljnjem tekstu FOTEX MC+ pro), tradicionalni turnir medijskih pokrovitelja i sponzora doživjet će svoje 11. izdanje.

Ove godine imamo novitet, uvest ćemo Dječji dan na Kocki (mala Kockica) na kojemu će međusobno snage odmjeriti zagići, limači, ml. i st. pioniri (U-8, U-10, U-12, U-14) dva kluba s područja naselja, NK Prečko i NK Bubamara.
   Od 17.08. - 26.08.2015. traju službene prijave za 35. izdanje Večernjakove Kocke OŽUJSKO, te u sklopu nje i 1. veteranskog TePe cupa i 1. Sport Vision women's cupa.
Opširnije u nastavku.....
Od 01.08. do 16.08.2015. traje 2. krug prijava po povlaštenim uvjetima za 35. seniorski turnir "Kocka OŽUJSKO 2015." u sklopu kojeg će se odigrati i 1. TePe cup za veterane, te 1. Sport Vision cup za žene.
   Naslov u seniorskom turniru brane dečki iz Dubrave, Big bang team.


 1. krug prijava za 35. humanitarnu Večernjakovu Kocku OŽUJSKO 2015.   S 01.07.2015. započeo je 1. krug prijava za 35. tradicionalni humanitarni MNT Kocka OŽUJSKO 2015. i trajat će do 31.07.2015.
   Sve ekipe koje se prijave u tom periodu ostvarit će određene pogodnosti u odnosu na momčadi koje će se prijaviti u kolovozu.
   NOVITET u odnosu na prošle godine je taj što će po 1. put na Kocki biti organiziran i veteranski turnir (1979. g. i stariji), te ženski turnir (o njima će kasnije nešto više biti napisano).

Više i nastavku .............

   U ponedjeljak18.08.2014. počele su službene prijave za 34. tradicionalni humanitarni MNT Večernjeg lista "Kocka OŽUJSKO 2014".
  
Turnir se igra za Osnovnu školu Prečko (popularnu Maršalicu".
   Prijave će trajati do srijede, 27.08.2014., a izvlačenje će se održati u četvrtak, 28.08.2014. u 19:00 u RED APPLE PUB-u u Odakovoj 10, Prečko.
  Točnu satnicu sve prijavljene momčadi će dobiti putem SMS-a, a moći će se pročitati i na našim stranicama, te facebook-u.
  U nastavku nešto više o samom turniru, te prijavama na isti.

   U petak, 01.08.2014., krenuo je 2. krug prijava po povlaštenim uvjetima za 34. tradicionalni humanitarni MNT "Kocka OŽUJSKO 2014.", koji se igra za Osnovnu školu Prečko.
   Drugi krug traje do 17.08.2014., kada počinju službene prijave.

   Osim sitnih kozmetičkih izmjena, sve je uglavnom ostalo isto, kao i u prvom krugu (izmjene će biti boldane crveno).
  
Više u nastavku....
 

  Od 01.07. 2014. krenut će 1. krug prijava za 34. humanitarni malonogometni turnir Večernjeg lista "Kocka OŽUJSKO 2014., povodom kojeg se ove godine skupljaju sredstva za Osnovnu školu Prečko (Maršalica), a kao pomoć učenicima koji nastavu pohađaju po posebnom programu (3 takva razreda).

U nastavku više i pomalo o svemu .......

Do sada se na 33. izdanje MNL u Prečkom prijavilo 8 momčadi, što će najvjerovatnije biti i konačan broj.
Zbog Uskršnjih blagdana, utakmice velikog nogometa Prečko - Kustošija, te Trešnjevka - Šparta Elektra prebačene su na četvrtak, 17.04.2014., kada je trebao biti prvi dan Lige.
Kako većina igrača participira na oba natjecanja (a želimo svima maximalno izaći u susret), morat ćemo početak Lige prebaciti za srijedu ili četvrtak poslije Uskrsa.
Liga će se igrati jedan dan u tjednu (ili srijedom ili četvrtkom, te eventualno petkom od 18:00 nadalje).
Također, na Ligu su se prijavile i neke veteranske momčadi, zbog kojih će se neka kola igrati ili srijedom ili petkom, zato što veterani svoje utakmice, osim ponedeljkom, znaju igrati i četvrtkom.
ZAHVALJUJEMO svima na razumijevanju.
Ostavit ćemo otvorenim prijave za momčadi koje se, eventualno, nisu na vrijeme organizirale, a imaju želju za učestvovanjem.
No, primat će se, zbog sistema natjecanja, isključivo još min. 4, a max. 6 momčadi.
Nijedan drugi broj neće se uzimati u obzir..
U nastavku možete pročitati do sada prijavljne momčadi i sistem natjecanja na bazi 8 momčadi.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::