Obavijesti

   Poštovani prijatelji!

   Iz tiska je izašao športski almanah povodom 40. obljetnice turnira Kocka u Prečkom.
   Isti se može nabaviti kod Organizatora za zapisničkim stolom, po promotivnoj cijeni od 40 kn, a prihod od prodaje knjige donirati će se djeci našeg pokojnog i nikad prežaljenog, bivšeg suorganizatora turnira Mate Čuljka.
   Knjiga ima više fotografija, a nešto manje teksta, jer je poznato da "slika govori 1000 riječi", a radi se o presjeku posljednjih 10 godina turnira.
   Na cca. 330 stranica knjige, nadamo se, da će se naći za svakog po nešto.
   Zbog napada kineskih hakera na stranicu turnira, neki podaci su zauvijek izgubljeni, pa se unaprijed ispričavamo, ako se netko neće pronaći na stranicama knjige, a bio je dio ove naše zajedničke priče.
   Popis svih koji pomognu kupnjom knjige, redovito ćemo objavljivati na našoj stranici.

   UNAPRIJED SE ZAHVALJUJEMO SVIMA potencijalnim kupcima knjige!


   U nastavku možete pročitati prva 24 prijatelja, koja su izdvojila simboličan iznos:
 


Poštovani športski prijatelji i prijateljice!

Turnir Kocka u Prečkom, prvi put je organiziran davne 1979. godine i ove godine će doživjeti svoje 40. izdanje.
 

Poštovani prijatelji!

Vrijeme nas ove godine baš i ne služi nešto naraočito, ali se nadamo da nećemo oboriti rekord u trajanju Turnira i biti uvertira za Kutiju šibica krajem studenog.
U prošlom desetljeću Turnir je predvidljivo trajao do početka listopada, ali smo ga uspjeli skratiti na nekakva 3 tjedna.
Međutim, zbog vremenkih (ne)prilika, ove smo godine trajanje produzili za 7 dana, tako da se nadamo da ćemo uspjeti spojiti još 2 dana kako bi odigrali sve utakmice (pa makar i u komadu).

PROPOZICIJE

   Dobili smo dojavu da će premijerne snimke sva 3 finala ovogodišnje Kocke OŽUJSKO (TePe veterani, Sport vision djevojčice i glavni turnir za dječake) biti prikazane u nedjelju, 02.10.2016. s početkom u 17:00, redoslijedom kako je napisano.
   Repriza će isto biti preko nekoliko.
Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na bilo koji način na ovogodišnjoj Kockici, a naročito sponzorima, donatorima i pokroviteljima, te Vam želimo ugodno gledanje.

Mićo, Pajo, Dudo, Rade, Martina, Zvone, Neno, Rex, Snorki, Besni, dr. Mandić, Robi, Šime, Požga, Tvrdi, Božo, Lima i svi drugi koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji.
Zbog tehničkih problema FINALNI DAN OVOGODIŠNJE VEČERNJAKOVE KOCKE OŽUJSKO, te podturnira TePe Cupa za veterane, Sport vision women's cupa i Fotex media cupa održat će se u NEDJELJU, 27.09.2015., a ne kako je predviđeno u subotu, dan ranije,
Molimo sve one koji imaju aspiracije igrati na završnici da se prilagode novonastaloj situaciji.
Zahvaljujemo na razumijevanju.
Nedjelja, 14.06.2015. na Kocki će se održati "Dani sporta Prečko 2015."
U pripremi je:
5. Prvenstvo Prečkog u nogometu na male golove, popularni "Kosta & Šiljo cup.
2. Prvenstvo Prečkog u beli
Naslov brani CB Brooklyn, predvođen najboljim igračem Hrvojem Nevistićem i voditeljem Krešimirom Dekanićem.

   Povodom smrti oca, legendarnog zagrebačkog malo i velikonogometaša Željka Hruške, njegovom sinu Filipu Hruški (igraču Pimonta) i njegovoj obitelji, u ime Organizatora i svih prijatelja Turnira želimo ISKRENU SUĆUT.
Željko, neka Vam je laka hrvatska zemlja, a Tebi, Fićo, drži se!