Grill-Pub-Grana.
Nudi vrhunska jela s roštilja i tjedne gablece
uz ugodan interijer i ambijent.C.I.O.S. d.o.o. je vodeća regionalna tvrtka za sakupljanje i primarnu preradu industrijskih otpadaka te unutarnju i vanjsku trgovinu. Osnovana je 1991. U proteklih dvadeset godina prerasla je u vodeću grupaciju u regiji za sakupljanje i recikliranje željeznog i čeličnog otpada, te ostalih otpadnih materijala s pretežno metalnom komponentom.

Tvrtka GOGS d.o.o. osnovana je 1997. godine u Zagrebu. Godine 2003. tvrtka je dobila koncesiju za organizaciju igara na sreću u automat klubovima.


Tvrtka "DACAR AUTOMOBILI" bavi se prodajom novih i polovnih automobila iz uvoza, a iz ponude izdvaja najkvalitetniji izbor francuskih automobila po vrlo povoljnim cijenama.


Restoran „Mali raj“ svoje poslovanje je započeo prije 30-tak godina kao mala gostionica. S vremenom se restoran proširio tako da se danas osim velike dvorane za svadbene svečanosti, koja se može koristiti i kao konferencijska dvorana, u sklopu restorana nalaze i sobe za spavanje.

Poduzeće O.K.I. Mont d.o.o. djeluje od 2001. godine. Naše djelatnosti se, prije svega, odnose na tehničko održavanje osnovnih sredstava u industriji, izvođenje izolacijskih, limarskih, bravarskih, strojobravarskih, strojarskih, energetskih, skelarskih i antikorozivnih radova.

Pneumatik d.o.o Specijalizirana je za  veleprodaju i maloprodaju pneumatika, naplataka, vulkanizerske usluge, geometriju kotača (špur) te još neke uslužne djelatnosti (automobilska praonica, brzi servis).


Od 2004. godine ovaj moderan sportsko rekreacijski centar smješten u istočnom dijelu Zagreba, na površini od 10 000 m² nudi vrhunske usluge rekreativcima i profesionalnim sportašima.


'TEHNIKA TIN'' Osnovna djelatnost poduzeca je izgradnja i odrzavanje instalacija vodovoda, kanalizacije, toplinsko rashladnih sistema, kotlovnica, centralnog grijanja, pare i plina, te izolacija cjevovoda na sustavima pare, grijanja i hladenja.

Radionica ISAP s 25-godišnjom tradicijom rada na ispušnim sistemima automobila nalazi se na adresi Zagrebačka cesta 134.Allianz osiguranje je osnovano 1890. godine u Berlinu, i posluje u više od 70 zemalja diljem svijeta te zapošljava oko 180.000 zaposlenika, U regiji New Europe, unutar koje posluje i Allianz Zagreb, obuhvaćeno je 17 zemalja iz srednje i jugoistočne Europe.

Zvijezda uspješno egzistira u vrhu hrvatskog prehrambenog tržišta više od 90 godina. Kroz svoje robne marke: Zvijezda, Margo i Omegol Zvijezda zadovoljava potrebe najzahtjevnijih potrošača.Sport Janus d.o.o.
24. prosinca br. 22, 10360 Sesvete
tel: +385 1 201 41 67, fax: +385 1 201 41 68
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

HIP IZGRADNJA d.o.o.
Specijalizirana tvrtka za graditeljstvo i trgovinu.
Bunjevačka 19, Zagreb
Tel/fax 01 3883 464;  Mob: 098 280 059

Studena je prva Hrvatska izvorska voda koju pijemo iz boce
već čitavo desetljeće od 1999 godine.
probija se na površinu između granitnih stijena
Psunja na izvoru Studena

Sve informacije vezane uz sponzorstvo možete dobiti na sljedeće brojeve telefona.

INFORMACIJE i PITANJA:
091 386 41 22
091 250 52 72
098 422 326

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Informacije o reklamiranju na stranicama Kocka-Prečko

Uskoro