S 01.07.2023. godine počele su prijave za 43. izdanje malonogometnog turnira Kocka pod pokroviteljstvom Večernjeg lista i najpoznatijeg brenda Zagrebačke pivovare OŽUJSKOG.
Do 31.07. za rane prijave imamo povlaštene uvjete, s 01.08. do 20.08.2023. godine počinju standardne prijave s nešto izmjenjenim uvjetima.
Turnir tradicionalno ima humanitarni karakter, te će se ove godine prikupljati sredstva za nabavku košarkaških dresova za OŠ Nikole Tesle i bicikl-guralica za Dječji vrtić Prečko........... više u nastavku (kliknite na opširnije)....
U pripremi je i športski almanah s presjekom prošlogodišnjih događanja, sav prihod (kao i svake godine) od prigodne prodaje istog donirat će se djeci našeg (i svačijeg) neprežaljenog prijatelja Mate Čuljka, Emi i Antoniju.
Ove godine je novitet, što ćemo turnir skratiti na maksimalno 2 tjedna, ali ćemo zadržati sva natjecanja, kao i prošle godine.

Turnir će započeti u ponedjeljak, 28.08.2023. godine, utakmicama na velike golove u konkurenciji Ožujsko seniora i Senator.hr veterana ( u spomen na Matu Čuljka), i igrat će se do petka, 01.09.
Naravno, tu će biti i naše Barcaffe espresso curke.

Vikend, 02. i 03.09. (subota i nedjelja), rezerviran je za natjecanja na male golove.
Igraju Janafovi (seniori) i Cezarovi (veterani) rekreativci, Fotexovi prijatelji turnira, Barcaffe espresso Kosta & Šiljo cup (Prečkanci), te mali Cedevitači (U10).
Paralelno sa strane SuperSportaši bu dribljali belu, a u pauzama između utakmica izvodit će se i kazneni udarci s gola na gol. 

Od utorka, 05.09., do petka, 09.09. nastavljamo s natjecanjima na velike golove, a završnica će se održati u subotu, 09.09. utakmicama 1/4 finala seniora, 1/2 finala veterana, te za plasman djevojaka.

Posljedično skraćenom vremenskom periodu odigravanja turnira i broj prijavljenih ekipa bit će, na žalost, limitiran.
GLAVNI TURNIRI (ukupan broj u sva 3 natjecanja može biti max. 36):
- OŽUJSKO seniori - od 16 do max. 24 ekipe
- SENATOR.hr veterani - od 6 do max. 12 ekipa
- BARCAFFE ESPRESSO djevojke - max. 4 ekipe

REKREATIVNI TURNIRI (ukupan broj u svih 5 natjecanja može biti max. 36):
- JANAF seniori - od 6 do max. 10 ekipa
- CEZAR veterani - od 6 do max. 10 ekipa
- BARCAFFE ESPRESSO Kosta & Šiljo cup - od 6 do max. 8 ekipa
- FOTEX prijatelji turnira - od 4 do max. 8 ekipa
- CEDEVITA U10 - 4 ekipe (NK Prečko, NK Bubamara, Futsal Dinamo, MNK Fotex Junajted)