Poštovani prijatelji!

Vrijeme nas ove godine baš i ne služi nešto naraočito, ali se nadamo da nećemo oboriti rekord u trajanju Turnira i biti uvertira za Kutiju šibica krajem studenog.
U prošlom desetljeću Turnir je predvidljivo trajao do početka listopada, ali smo ga uspjeli skratiti na nekakva 3 tjedna.
Međutim, zbog vremenkih (ne)prilika, ove smo godine trajanje produzili za 7 dana, tako da se nadamo da ćemo uspjeti spojiti još 2 dana kako bi odigrali sve utakmice (pa makar i u komadu).
I naravno, ako danas odigramo 1/4 finalne utakmice veterana. 
Završnica je predviđena za utorak, 26.09. (1/2 finala) i srijedu 27.09. (finalne utakmice u sve 4 kategorije).
U slučaju kiše, termini se pomiču za prvi slijedeći dan, a ukoliko tako doguramo do subote (što se nadamo da nećemo), sve će se odigrati u jednom danu.
Sve ekipe koje uđu u 1/2 finale, odnosno u seniorima u 1/4 finale, participaraju nagradnom fondu Turnira.
Ponukani negativnim iskustvima, da bi ostvarili pravo na nagradu, morate doći na preuzimanje iste, koje će se održati pred kamerama Meteora produkcije, a sve za Sportsku TV.
Ekipa ili njezin predstavnik koja ili koji ne dođe na preuzimanje svoje nagrade, smatrat će se da se odriče iste u humanitarne svrhe, tj. ove godine za Udrugu za podršku osobama s intelektualnim poteškoćama Zagreb (Klub Vjeverica).

HVALA svima na razumijevanju.