Kao što se u rubrici "Flash novosti" s lijeve strane mogli vidjeti, preostao nam je još samo jedan dan odigravanja Lige. Ostale su 4 momčadi, koje su se dosad pokazale najs(p)retnijima, ali ono što je posebno interesantno, iste su se već ranije srele, jer su nastupale u istoj skupini, PAN.
......................

____________________________________________________
Rezultati iz skupine:
Izletište Milečki (3) - Agram remiza (10)   1 : 1
All Black's (4) - AZZ Flipač CB Gold (9)   2 : 2

   Obje utakmice polufinalista završile su neodlučeno i tim rezultatima su, u skupini, više manje svi bili zadovoljni. Međutim, na kraju današnjeg dana, neki će biti manje zadovoljni, dok će oni drugi imati više razloga za zadovoljstvo. Prema brojevima nositelja, u finalu bi trebali igrati Izletište Milečki (3) i All Black'si (4), ali čisto sumnjamo da bi se s takvim scenarijem složili Flipači (9) i Agrameri (10).   
   Flipači su u usponu forme. Nakon što su kroz skupinu igrali toplo - hladno i praktički u zadnjem kolu osigurali prolaz, igranje po kup sistemu donijelo im je renesansu. Prvo su u 1/8 finala izbacili "vječite" prijatelje i suparnike CB Orion, zbog čega će zasigurno Miki - Cico (voditelj Golda) neko dulje vrijeme ispijati "krv na slamku" Buci (voditelj Oriona), da bi u veličanstvenoj utakmici u 1/4 finalu u gledalište ispratili i branitelja naslova i 1. nositelja HIP izgradnju. Flipači su spremni ići do kraja i moglo bi se reći da Cico, napokon, ima "neverovatan" tim. Ton igri daju prečkanci Ivan Parlov, Matija Havidić i Danijel Kantoci, dok ni špančani Toni Topić, Ivan Švigir, Marko Krsnik nisu za baciti.
   Agrameri već godinama posjećuju Kocku i to već godinama u istom sastavu. Između ostalog na posljednjoj lizi dečki su bili 3. Hoće li se ove godine popeti barem stepenicu ili dvije više, ovisit će prvenstveno o prvoj utakmici i tome s kakvim će raspoloženjem klapa iz Kustošije (NK, gotovo svi dečki igraju za istoimeni županijski klub) ući u istu.. Ako Danko Hodak, na vratima, poludi i Ado Dezdani ne popizdi, Agrameri bi se na kraju mogli veseliti i više nego prije 2 godine. No da bi sve bilo tako, stvari pod kontrolom moraju držati Matej Filipi i Luka Pavlić, a Renato Gajski i Želek Kalaminec bi trebali nešto i zabiti.
   All Black'si ili od milja zvani Luleki, prema njihovom simpatičnom voditelju Tomeku Lulici Nikšiću, od svih polufinalista, možda, imaju najiskusniju momčad, no, dali će ju znati i rezultatski valorizirati morat ćemo pričekati do 18:40. U svakom slučaju Tomo Medvedec, Marko Tolj, Mario Skorin, a posebice Hrvoje Božičković imena su koja garantiraju spektakl. A kad im se pridoda i mali Marko Starčević, "dečko koji obećava", ne samo u malom nogometu već i u sudačkom zvanju, mišljenja smo da će gledatelji doći na svoje. Poseban motiv imati će i Robert Grbić, čije se ime zasigurno trebalo naći na Soldinom popisu putnika u Barcelonu. Grba mi smo uz Tebe i, naravno da ne zaboravim, "Bravo, Božo!"
   Ostalo nam je još samo Izletište. Spomenemo li samo Vladimira Mustaća, Hrvoja Šikića, Ivana Živkovića, Marina Čaluka, Zvonimira Savnika, Matiju Cmrečnjaka, Tonija Nikolića i Hrvoja Prusinu, dovoljno smo rekli o snazi momčadi koju predvodi Jurica Milečki i zet mu Hrvoje Tekavčić. Dečki su, zasluženo, bili pobjednici skupine i da bi se našli u odabranom društvu, morali su preskočiti samo jednu prepreku, "braću Weiss" Alena Huzjaka. Vjerujemo da će Jurica, Hrvoje i njihovi izletnici učiniti sve kako ne bi ostali u sjećanju samo po pizdariji koju je Frane Lekić izveo u 1/4 finalu. Doduše, nenamjernoj, ali ipak pizdariji. Da oprostite na izrazu.
   U svakom slučaju, očekuje nas jedno zanimljivo popodne u Prečkom na popularnoj Kockici.

   Poslije finalne utakmice, a prije podjele zasluženih nagrada, odigrat će se revijalna utakmica između Gradskog poglavarstva i selekcije Fotex media cupa, tzv. Zvijezdi Kocke. Sam gradonačelnik Milan Bandić je najavio svoj dolazak i nastup, dok ostatak momčadi Poglavarstva još nije poznat. No zato se zna da će za Zvijezde zasigurno nastupiti Damir Dobrinić, Anton Samovojska i Hrvoje Tironi iz Sportskih novosti, Andrija Vuković iz 24 sata sport, Minja Cvitković s Hrvatskog radija, Mihovil Horvat s Hrvatske televizije, Milan Stjelja s Nove TV, te kapetan momčadi Ante Buškulić, gl. urednik sporta iz Večernjeg lista. Nova TV je, također, najavila svojim kamerama popratiti događaj, a možda bude još koje iznenađenje.

   Također, molimo predstavnike momčadi CB Maranello MNK Trešnjevka, Letećih medvjedića, HIP izgradnje i Escapar Dog Freak's da dođu na završnicu, jer ih očekuju nagrade za njihov uspjeh postignut na Lizi.