NAJAVA ! ! !

2007. godine na Kocki se održalo 1. prvenstvo Prečkog u nogometu na male golove nazvano Kosta & Šiljo cup, po dvojici pionira malog nogometa u Prečkom i pokretača sada već kultnog turnira Kocka.
Kako se prva Kockica 1979. igrala na male golove, ovim smo se potezom željeli vratiti korijenima i započeti jednu novu tradiciju u kvartu, za početak svake dvije godine.
Na prvenstvo se može prijaviti neograničeni broj momčadi, a svaka može imati do najviše 6 igrača. 
Uvjet je samo da najmanje četvorica (4) igrača moraju biti stanovnici kvarta s važećom osobnom iskaznicom s adresom u naselju.
Drugi uvjet je da momčadi moraju imati nazive po ulicama iz Prečkog ili pravnim osobama s adresom u istom.
Ideja o nečem takvom rodila se 3 godine prije održavanja prvog prvenstva, samo što organizatori nisu imali infrastrukturnih mogućnosti za održavanje takve manifestacije. 
Čak je nabavljen i veliki prijelazni pehar, koji je spomenute 3 godine u garaži skupljao prašinu, dok ga kao prvi pobjednici nisu na čuvanje u CB Orion odnijeli Buco i njegovi zimzeleni.
Kako su paralelno s idejom o nečem sličnom došli i Teo, Gale, Tajo, Cigo i društvo iz Popaja, kod O.Š. Nikola Tesla, svake godine prvi vikend u rujnu održava se sličan turnir, poznatiji kao Wembley open (ove godine,2008.,po četvrti put, o.a.), pobjednik istog razigrava s pobjednikom Kosta & Šiljo cupa za tzv. Super cup Prečkog.
Utakmica se odigrava pred finalnu utakmicu Večernjakovog turnira Kocka PROFECTUS.
Prvi pobjednik Kosta & Šiljo cupa 2007. bila je momčad
CB Oriona, pobjedivši u finalu CB No1, boljim izvođenjem udaraca s gola na gol preko cijelog terena, jer je sama utakmica završila neodlučeno 1 : 1. 
Strijelac za CB Orion bio je Jurčić, a za CB No1 Božo Kovač.
Kako je CB No1 bio te godine pobjednik Wembley opena, u utakmici za Super cup Prečkog imao je priliku za uzvrat.
S 4 pogotka Čabe Strupara i jednim Pere Slukana to im je i u potpunosti i uspjelo, mada se kao olakotna okolnost za CB Orion može uzeti to što su se  spremali za svoje drugo veliko finale Kocke (opet neuspješno), tako da je veliki strateg Mario Bucifal Buco odmarao najbolje igrače, ali je, na žalost, s obadvije fronte otišao poražen.
Ovom prilikom želimo najaviti 2. prvenstvo koje će se održati
13. i 14. lipnja 2009.
Sve informacije, predbilježbe, prijave, odjave i najave možete dobiti i  obaviti na broju telefona 098 94 75 431 (Pajo).